Translate

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Tippaleipähahmotus




Ps.. näin alkuun... Istun siis junassa, jossa sain uuden räväkän, upean ystävän ja jossa yhteys on erittäin huono enkä pysty tarkistamaan tämän julkaisun ulkonäköä. Jos nyt en tätä julkaise, se jää. Joten julkaisen :D

 Juna puksuttaa kohti Jämsää, äidin ja isän luokse. Yllätys oli ihana tullessani lentokentältä ulos neljä päivää sitten. Koivuissa on suuret lehdet, sireenit tuoksuvat. Helsinki näytti kauniilta mukulakivikatuineen ja savulohi perunamuusilla maistui vallan makoisalle mielettömän väsyneelle matkalaiselle. Sen jälkeen olikin ihana kellahtaa kauniin Glo Art -hotellin pehmeään sänkyyn.

 

Kolme erittäin intensiivistä koulutuspäivää HP:n toimistolla Espoossa, joka Luojan kiitos avasi minulle niin vierasta toimialaa kuin IT, aika paljon enemmän. Tapasin runsaasti kollegojani Suomesta ja Skotlannista. Iloinen yllätys oli illallisristeily merellä ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen, eikä huonommaksi jäänyt Farang-ravintolan maistelumenu. 

Yli neljä kuukautta on kulunut perheeni tapaamisesta. Äitini ei pitäisi edes tietää, että esikoinen on kahden tunnin kuluttua heidän oven takanaan. Ei ehkä tiedä veljenikään, paitsi jos on lukenut viimeisimpiä Facebook-päivityksiäni kuten siskoni, joka oli kovasti yllättynyt siitä, että matkani ei ollutkaan Turkkiin, vaan kotisuomeen.
Ihan totta, kaikkia näitä syötiin (vasikanposki minulal jäi vain varovaiseen maistamiseen)
Tajunnan rajamailla, vehreyden huumava tuoksu
Glo Art -hotelli -mikä rentouttava ympäristö



HP rules 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti