Translate

sunnuntai 28. syyskuuta 2014


Eilen paistoi, tänään satoi. Ystäväni kanssa menimme bussilla Castelldefelsiin rannalle, ehkäpä tämän vuoden viimeistä kertaa. Uimaan en uskaltanut, vesi tosin oli lämmintä, mutta tuuli olisi kylmentänyt kostean ihoni. 

Mukava oli loikoilla ja katsella laskeutuvia lentokoneita muutaman kymmenen metrin päästä. Paluu junalla oli mukavampi kuin seisominen bussissa. Vaidettaessa metroon oli käydä hullusti. Metro oli aivan ääriään myöten täynnä ja ystävääni seuraten yritin ahtautua sekaan, vaan kuinkas kävikään. Toinen puoli minusta jäi metron oven väliin, samoin rantakassini. Sain kiskottua itseni irti ja nauratti kunnes tajusin, miten olisi voinut käydä. Puistattaa vieläkin. 


Yritän aloitella bloggaamista Rantapallossa. Vielä on teknisiä ongelmia, mutta voit käydä lukemassa kaksi ensimmäistä kirjoitustani, klikkaamalla linkkiä: http://www.rantapallo.fi/eija/

Toscanan auringon alla -facebook-sivullani ilmoitan uusista kirjoitukistani Rantapallossa. Jos vielä et ole käynyt sitä katsomassa, käypä kurkkaamassa sielläkin. Saa tykätä. 
https://www.facebook.com/toscananauringonallajavahanmuuallakin

Iloista syksyn jatkoa Barcelonasta!















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti