Translate

torstai 19. huhtikuuta 2012

Torstai, kaksi päivää lähtöön

Räntäsade loppunut. Pilvipeite repeilee.


Ystäväni, joka on myös seinänaapurini, saapuu juuri kotiin Alanyan matkaltaan. Avain tarvii palauttaa ja toki pitää ehtiä vaihtaa hiukan kuulumisia, ennen kuin hän lähtee iltavuoroon. 



Vieressäni käyttöä odottaa uudet pankkitunnukset. Pari laskua tarvitsisi maksaa.

Voi itku... veroehdotus tuli eilen. Ai niin :) nyt muistankin, tein sen etukäteen netissä huhtikuun alussa ja lisäselvityksetkin on toimitettu verottajalle, ihan henkilökohtaisesti kävin viemässä. Ehdin jo huolestua, mistä saan kaikki täsmälleen samat tiedot jotka lisäselvitykseen olen laittanut. Helpotus!


Kunpa nyt menisi paremmin kuin kahtena edellisenä vuonna, jolloin eivät ensimmäisessä ilmoituksessa olleet huomioineet asuntoni vuokraamista ulkomailla oloni ajan.
Olen aina joutunut tekemään lisäselvitykset TOISEEN kertaan. Siitäkin huolimatta, että olen verottajalle ilmoittanut, että en ole Suomessa sinä ja sinä aikana.
Nyt ei edes ole tietoa milloin palaan.


Just, just... Tähän hässäkkään sain juuri puhelun ja tuota pikaa huoltomiehet tulevat katsomaan -jälleen kerran- erään ratkaisemattoman ongelman... Leenan junakin on perillä muutaman minuutin kuluttua.. Kiire on ja meitsi senkuin kirjoittaa...


Tällä hetkellä iso matkalaukkuni painaa 25kg, toinen 6,3kg, cabiniin tuleva laukku 11kg, postiin lähtevä laukku 10-15kg. Tarvinnee ostaa extrakiloja. Netin kautta etukäteen ostettuna puolet halvempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti